English -49(synonyms)

1.GAINSAY

(a) Advantage

(b)Proposal

(C)Contradict

(d)Suggestion

2.Anneal

(a)Commerce

(b)Forget

(c)Patch

(d)Temper

3.Foster

(a)Encourage

(b)Fabricate

(c)Foment

(d)Nurture

4. Nostalgic

(a)Soothing

(b)Homesick

(c)Diseased

(d)Indolent

5. Compunction

(a)Anger

(b)Appreciate

(c)Regret

(d)Wonder

6.PREROGATIVE

(a)Privilege

(b)Appreciate

(c)Regret

(d)Wonder

7.AFICIONADO

(a)Rival

(b)Enthusiast

(c)Critic

(d)Indifferent

8.RADIANT

(a)Bright

(b)Beautiful

(c)Light

(d)Influential

9.FLAK

(a)Adventure

(b)advice

(c)criticism

(d)praise

10.REFECTORY

(a)Dining Room

(b)Parlour

(c)Living Room

(d)Restaurant

11.BAFFLE

(a)Tease

(b)Trick

(c)Puzzle

(d)Hoodwink

12.TACITURNITY

(a)Violence

(b)Insolence

(c)Prudence

(d)Silence

13.INSIDIOUS

(a)Slow

(b)Treacherous

(c)Pessimistic

(d)Unfortunate

14.UBIQUITOUS

(a)Ineseapable

(b)Crowded

(c)Solitary

(d)Defensive

15.BEFUDDLED

(a)Wounded

(b)Crowded

(c)Enlightened

(d)Stupid

ANSWERS

  1. (c)
  2. (d)
  3. (d)
  4. (b)
  5. (c)
  6. (a)
  7. (b)
  8. (a)
  9. (d)
  10. (a)
  11. (c)
  12. (d)
  13. (b)
  14. (a)
  15. (d)